NORDICA HF

NORDICA HF – HANDS FREE, horká novinka v kolekci Nordica.


„Pro všechny milovníky zimy a lyžování, ty, kteří chtějí cítit proudění čerstvého vzduchu, sluneční paprsky a třpyt zmrzlého sněhu. Pro všechny, kteří lyžují, aby zapomněli na ostatní záležitosti, soustředili se pouze na jízdu a čirou radost z ní. Pro milovníky lyžování, kteří chtějí zábavu bez jakýchkoliv kompromisů, pro ty, kteří nehledí na překážky a touží po lyžování."
Horká novinka v kolekci Nordica. Boty HF (Hands Free) jsou nejmodernější lyžařské boty na trhu. Jak již název napovídá, dají se bez problémů zapínat a rozepínat bez pomoci rukou (hůlkou, druhou botu), a tím výrazně zjednodušit obouvání a celkový komfort – není potřeba se vůbec ohýbat. Jedná se o výraznou evoluci v botách se zadním nástupem. Díky dvěma kloubům je možné botu otevřít až o 40° a zároveň po uzavření je bota dokonale těsná a udržuje perfektní laterální flexi – více stability a jednodušší ovladatelnost a samozřejmě více zábavy a pohodlí. Zásadním posunem je i nová vnitřní botička, která je oproti klasickým botám se zadním nástupem vytvořena pouze z jednoho kusu – nepoznáte rozdíl oproti běžným lyžařským botám. Botička jde též bez problémů vytáhnout a jednoduše vysušit. Navíc korek, ze kterého je částečně složena, se jednoduše vytvaruje podle vaší nohy. Nový Weather shield – systém proti vnikání vlhkosti do lyžáky výborně kryje svrchní část boty a zaručuje pohodlí a komfort během celého dne. Systém IVC (redukce objemu v nártové oblasti) umožňuje zmenšit prostor pouhým přetočením destičky na vložce, a ještě lépe tak zafixovat nohu v botě. ELITE model obsahuje i vyhřívanou THERMIC vložku, ovládanou vaším chytrým telefonem pomocí Bluetooth. Baterie je dostatečně silná, na nejvyšší stupeň vyhřívání vydrží až 5 hodin.

PROMO VIDEO 

MODELY:

HF ELITE HEAT (GW)

HF 110 (GW)

 

HF ELITE HEAT W (GW)

HF 85 W (GW)

TECHNOLOGIE

THERMIC VYHŘÍVANÁ BOTIČKA (pouze u modelů ELITE)

Integrovaná technologie Thermic udrží Vaše nohy v teple a suchu. Úroveň vyhřívání lze ovládat přes aplikaci ve Vašem chytrém telefonu. Jednoduše stáhni a lyžuj!

 

GRIP WALK podpatěnky

Víme, že lyžování není pouze o pohybu na lyžích. Je o i pohybu na sněhu, okolo sjezdovky k nalezení těch nejlepších výhledů, po parkovišti cestou k lanovce. Proto jsou všechny modely HF vybaveny podpatěnkami Nordica GW pro co nejlepší pohyb a stabilitu, kterou potřebujete. 

INFRARED

Vsadíme se, že Vám boty sednou hned po vybalení z krabice. Kdyby ne, je tu Infrared. Možnost vytvarovat problémové body na skeletu za pomoci nahřívání infračervenou lampou. 



 

Počítadlo návštěv